Ben jij leerling in groep 7 of 8? Dan gooit Esdoorn de deuren voor jou open! Het is namelijk weer tijd voor Ontmoet Esdoorn en we willen graag dat jij langskomt.

Ontmoet Esdoorn is onze eigen versie van een voorlichtingsavond. Tijdens deze avond komen jij en je ouders alles te weten over de school en dus het perfecte moment om met ons kennis te maken. Klinkt dit nou als muziek in je oren? Kom dan op dinsdag 6 februari 2024 vanaf 19:00 uur op bezoek tijdens Ontmoet Esdoorn. Tijdens deze avond zijn zowel de leerlingen uit groep 7/8 als de ouders welkom!

Naast Ontmoet Esdoorn organiseren we op donderdag 15 februari 2024 (14.30 uur) ook nog E-skills Experience. Tijdens deze middag volg je twee workshops die wij ook aanbieden aan onze eerste en tweede klassen.

Op vrijdag 1 maart 2024 kun je vanaf 15:00 uur gezellig bij ons langskomen tijdens de Open Dag! Tijdens de Open Dag is iedereen welkom en kun je alvast kennis maken met misschien wel jouw toekomstige docenten. Ook is er tijd om vragen te stellen, zowel aan de leerlingen als aan de docenten. De leerlingen vertellen over hun ervaringen bij ons op school en laten je de te gekke X-wall in de sportzaal zien, terwijl de docenten je alles vertellen over de school, ons onderwijs en de lesmaterialen. Aanmelden voor de Open Dag is niet nodig en iedereen is welkom!